Werken bij henri van de bilt

Bij OSI, henri van de bilt vleeswaren zijn wij ervan overtuigd dat onze medewerkers het succes van het bedrijf bepalen. Met succes in gedachten als het uiteindelijke doel, streven we ernaar een omgeving te creëren en te bieden die uitdagende, stimulerende en lonende kansen biedt.

Al meer dan 55 jaar staat de de naam henri van de bilt voor kwaliteit, vakmanschap en passie voor vleeswaren. De OSI groep, waar henri van de bilt sinds 2016 onderdeel van is, levert al meer dan 100 jaar hoogwaardige voedings produkten. Over de hele wereld hebben ze mensen in dienst die over passie beschikken, innovatieve oplossingen zoeken en onze overtuiging dat elk persoon verschil kan maken delen.

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich prettig voelen in een dynamische omgeving. Medewerkers die zich betrokken voelen en voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen. Medewerkers die graag in een team werken en niet schromen om steeds de handen uit de mouwen te steken om zo ongeëvenaarde service en oplossingen aan onze klanten te kunnen bieden.

vacature:

HR officer

QA specialist specificatiebeheer

QA specialist micromanagement

Teamleider technische dienst

monteur technische dienst