Werken bij henri van de bilt

At OSI, henri van de bilt vleeswaren zijn wij ervan overtuigd dat onze medewerkers het succes van het bedrijf bepalen. Met succes in thought as het uiteindelijke doel, streven we ernaar een omgeving te creëren en te bieden die uitdagende, stimulerende en lonende kansen biedt.

Al sea dan 55 years state de naam henri van de bilt voor kwaliteit, vacmanschap en passie voor vleeswaren. The OSI group, waar henri van de bilt sinds 2016 onderdeel van is, levert al more than 100 years of high voedings products. Over de hele wereld hebben ze mensen in service the over passie beschikken, innovatieve oplossingen zoeken en delen in our overtuiging dat elk persoon verschil kan maken.

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich prettig voelen in an alternate omgeving. Medewerkers die zich betrokken voelen en voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen. Medewerkers die graag in a team will works om seeds de handen uit de mouwen te steken om zo ongeëvenaarde service en oplossingen aan our klanten te kunnen bieden.

vacature:

QA manager

senior product developer​