Innovatie

Innovatie verzekerd de continuiteit van ons bedrijf. Omdat groei voortkomt uit je vermogen tot ontwikkeling en evolueren.

Productontwikkeling

We zijn constant nieuwe producten aan het ontwikkelen voor nieuwe of bestaande markten. Vaak is de start van een succes het ontwikkelen van een niche product. Voorbeelden van onze innovatie successen zijn onze carpaccio en streaky bacon.

Doorontwikkelen van bestaande producten

Tergelijkertijd kijken we altijd naar verbeter mogelijkheden van onze bestaande producten. Of dit nu zoutverlaging of verlaging van onnatuurlijke toevoegingen is, of het verbeteren van houdbaarheid of smaak.

We zijn partner in het EU Phytome project, daarbij doen we onderzoek naar het gebruik van natuurlijke hulpstoffen als vervanging van nitriet in vleesproducten.

Meer informatie over het project kijk op Link.

Onze productontwikkelaars

Ons personeel beschikt over tal van talenten en vaardigheden die allemaal bijdragen tot productontwikkeling bij ons bedrijf. Onze meesterslagers werken nauw samen met onze food technologen en sales experts. Deze combinatie van expertise is wat ons in staat stelt nieuwe trends in de markt te herkennen en ze toe te passen. Het zorgt er voor dat we op onze klanten gericht blijven en op hun veranderende behoeften.