Filosofie

Onze filosofie is gebaseerd op verantwoordelijk ondernemen in alle afspraken met leveranciers, klanten en voor wat betreft dierenrechten en milieu. Onze motivatie voor all ondernemings activiteiten komen voort uit een passie voor vleeswaren.

Onze Visie

Ons doel is om onze klanten, retail, grossiers, foodservice of industrie, te voorzien van de beste vleeswaren, zowel nationaal als internationaal. Wij werken continue aan verbetering van onze producten, diensten en services. Dit doen we met respect voor mens, dier en omgeving.Door een hoge mate van flexibiliteit in onze processen kunnen wij niet alleen grote volumes van commodityproducten verwerken, maar ook kleinere volumes van nicheproducten, volgens klantwensen.

Onze missie

Wij zijn toegewijd aan ons vakmanschap en verwerken onze vleesproducten op een natuurlijke wijze met minimaal gebruik van kunstmatige additieven. Onze focus ligt op continuïteit en innovatie, met een constante streven naar verbetering. Om op die manier te voldoen aan de veranderende behoeften en wensen van onze klanten en consumenten.

Onze kernwaarden

„betrouwbaar – eerlijk – open - trots ..“

Betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit - dit zijn onze topprioriteiten. Als we overeenkomen iets te doen, dan komen we onze afspraak na. We zijn trots op onze producten en op de inzet van ons bedrijf voor partnerschap tussen zowel onze medewerkers als onze klanten.