droogzouten

Even voorstellen

Directie

Frans Egberts:

De uitdaging is om iedere dag samen topkwaliteit te realiseren en te continueren.  Het bewaken van de optimale balans tussen inkoop, productie, kwaliteitsdienst, verkoop en after- sales heeft mijn constante aandacht. Maak kennis met de diverse teams die hiervoor verantwoordelijk zijn.

    Frans Egberts

Inkoop

Wim van Duijnhoven:

Inkopen voor henri van de bilt vleeswaren betekent verdiepen in uiteenlopende inkoopmarkten. Niet alleen vers vlees, maar ook hulpstoffen als kruiden, verpakkingen, machines tot zelfs kantoorartikelen. Goede inkoop is van strategisch belang voor kwaliteit, continuïteit en concurrentiekracht op de (inter) nationale markten van onze klanten.

    Wim van Duijnhoven

Verkoop

Rob de Bruin en Marten van den Brink:

Ons team is verantwoordelijk voor een goed contact met de klant. Wij overleggen welke producten voldoen aan hun wensen en mogelijkheden. Wij delen onze visie over trends en ontwikkelingen. Verder zorgen wij voor een goede afwikkeling van orders, administratie en after-sales. Hiervoor zijn de modernste ict-oplossingen beschikbaar, zoals EDI en SSCC. Via de telefoon en e-mail wordt intensief contact onderhouden met onze klanten.

Rob de Bruin   Marten van den Brink

Productie

Jacco Duivenvoorden en Marcel Kersten:

Een constante kwaliteit en efficiënte productie, dat zijn onze doelstellingen. Dit realiseren we door samen met acht ploegchefs goed te plannen en coachen. Het is belangrijk dat iedereen gemotiveerd en met plezier werkt aan eigen doelstellingen. Op die manier leveren we de kwaliteitsproducten waar we bekend om staan.

Jacco Duivenvoorden   Marcel Kersten

Productontwikkeling

Jan-Hein van Helvoirt en Fons Duivenvoorde:

Wij zijn elke dag bezig met ontwikkeling van nieuwe producten en proces optimalisatie. Wij bundelen kennis door samen te werken met alle interne afdelingen en externe leveranciers. De uitdaging is om de juiste ingrediënten te vinden en te combineren voor het optimale resultaat. Hierbij speelt ook het proces een belangrijke rol.

Jan-Hein van Helvoirt   Fons Duivenvoorde

Kwaliteitsdienst

Ronald Ruijssenaars:

Modern kwaliteitsmanagement verlangt een bedrijfs-brede visie op kwaliteitsbeleid. Niet alleen voor de interne organisatie maar ook voor het kwaliteitsbeleid vanuit de klant. Dit betekent ketengericht denken en verbetermanagement. Kwaliteitsmanagement gaat over vertrouwen. Vertrouwen in voedselveiligheid, vertrouwen op processen. We maken gebruik van hulpmiddelen zoals BRC en IFS kwaliteitsborgings-systemen om ons te blijven verbeteren. We spannen ons continue in om Plan-Do-Check-Act te combineren met onze Passie-Visie-en Betrokkenheid. En daar plukt u de vruchten van.

    Ronald Ruijssenaars

Financiën

Ivo Wagemans:

Het bewaken en rapporteren van alle financiële in- en outs van ons bedrijf is onze verantwoordelijkheid. Fiscaliteit, insurance en informatetechnologie vallen hier ook onder. Een tijdige verslaglegging, operationele afhandeling van in- en verkoopfacturen en ICT oplossingen realiseren we samen met andere afdelingen.

    Ivo Wagemans

Personeelszaken

Mayke Tielemans:

Personeelszaken is mensenwerk en dat is wat wij van groot belang achten voor ons bedrijf. De juiste balans vinden door middel van werving en begeleiding van alle medewerkers. Zorgen voor een goede werksfeer vraagt aandacht en inlevingsvermogen, daar draait het om. Dat doe je niet alleen, maar samen met alle leidinggevenden. Dat ruim de helft van onze medewerkers langer dan 12 ½ jaar bij ons werkt bewijst genoeg.