droogzouten

Bedrijf

In 1959 startte Henri van de Bilt een slagerij. Door zijn oog voor kwaliteit en passie voor vleeswaren groeide het bedrijf snel. Er werd een fabriek gebouwd in Weurt om de groeiende vraag aan te kunnen. henri van de bilt vleeswaren maakt vleeswaren uit enkelvoudige vleesdelen en produceert convenience producten. Tegenwoordig werken ruim 90 mensen met veel plezier aan het vervaardigen van al die mooie en lekkere producten.

Kwaliteitsuitgangspunten henri van de bilt vleeswaren

Als je de beste kwaliteit vleeswaren wilt maken, dan moet er ook een goed en sluitend kwaliteitssysteem zijn. Wij produceren uiteraard volgens HACCP en BRC higher level richtlijnen. Daarnaast zijn we SKAL gecertificeerd, zodat we ook biologische producten mogen produceren en verhandelen.

De kracht van ons kwaliteitssysteem is dat onze vakkundige medewerkers primair verantwoordelijk zijn voor de uitvoering en controle hierop, waarbij onze kwaliteitsdienst het geweten van ons bedrijf is.

Webshop passie voor vleeswaren

Sinds januari 2016 heeft henri van de bilt vleeswaren een webshop. Deze is gericht op het horeca kanaal met hoogwaardige producten. Horeca ondernemers kunnen rechtstreeks bestellen en de producten worden de volgende dag geleverd (uitgezonderd het weekend). Transport gaat gekoeld en geheel volgens HACCP normen.

www.passievoorvleeswaren.nl