bedrijfspand henri van de bilt

Nieuwsarchief

EKO Keurmerk; net het stapje verder

Henri van de bilt vleeswaren is SKAL gecertificeerd. Dit betekent dat wij biologisch vlees mogen verwerken tot mooie biologische vleeswaren. Een erkenning dat wij werken volgens alle voorwaarden van de Europesche wetgeving. Daarnaast hebben wij ook EKO erkenning maar wat is dat precies?

Lees meer...

Vacature technische dienst medewerker

Wij zin op zoek naar een technische dienst medewerker. Ben jij een technische duizendpoot en vind je het leuk diverse technische zaken op te lossen? Dan is werken bij henri van de bilt iets voor jou.

Lees meer...

Keuringsdienst van Waarde wast een varkentje

Bacon, Ontbijtspek, Panchetta waar komt het nu werkelijk vandaan. Dat heeft de Keuringsdienst van Waarde onderzocht en is het thema op donderdag 3 november om 20.30 uur op NPO 3. Waar kunnen ze beter een antwoord vinden dan bij de specialist. Bekijk de opnames die zij in onze fabriek gemaakt hebben.

Lees meer...

BBB Maastricht

Dit jaar nemen wij deel aan de BBB in Maastricht. Wij presenteren daar ons gehele webshop assortiment aan ambachtelijke vleeswaren in de Food Village. 

Lees meer...

Landham en ontbijtspek droog gezouten beiden twee sterren van iTQi!.

De chefs van het International Taste and Quality Institute bekronen de Landham en het ontbijtspek droog gezouten beiden met twee sterren.

Lees meer...

Heeft u hem al gezien?

U kunt hem op alle wegen tegen komen, de nieuwe trailer van henri van de bilt vleeswaren!

Lees meer...

henri van de bilt vleeswaren magazine

henri van de bilt bestaat dit jaar alweer 55 jaar. 55 jaar kennis, kwaliteit en passie. Dit hebben wij beschreven in een nieuw magazine welke wij  ook voor u op de website  hebben geplaatst. klik hier voor openen.

Veel leesplezier.

Mocht u graag een magazine ontvangen stuur ons dan een bericht via het contactformulier en wij sturen er u graag één toe.

Lees meer...

henri van de bilt vleeswaren in Topvers

Lees het artikel over henri van de bilt vleeswaren dat deze maand in Topvers is verschenen: "henri van de bilt terug op topniveau".

Lees meer...

week van de vleeswaren

Van 8 t/m 13 oktober vindt alweer de derde editie van de week van de vleeswaren plaats. Het thema dit jaar is "Vleeswaren; verleidelijke variatie voor elk eetmoment".

Lees meer...

henri van de bilt in uitzending "NOS op 3"

henri van de bilt vleeswaren levert kleine bijdrage aan uitzending van "NOS op 3" van dinsdag 17 juli jl.

Lees meer...

Column Frans Egberts in VTM

'via openheid vertrouwen wekken' is de titel van de column

Lees meer...

keuringsdienst van Waarde

De aflevering van Keuringsdienst van Waarde van  donderdag 20 oktober 2011 stond in het thema van Spek.

Lees meer...