Vleeswaren voor de professional

Wij maken vleeswaren van hele delen, die we verwerken op een traditionele wijze en produceren volgens ultra moderne standaarden. Bij Henri van de Bilt hebben we de kennis, de ambacht en de authentieke recepturen om een kwalitatief product te garanderen.

De beste smaak: gezouten, gerookt en gerijpt

Een drievoudig proces van droogzouten, op beukehout roken en gecontroleerd rijpen in klimaatkamers.  Dit zorgt ervoor dat onze vleeswaren een uitstekende en sappige textuur hebben.

Maatwerk

In onze moderne fabriek produceren en verpakken we vleeswaren volgens de wensen van onze klanten. We kunnen bijna aan elke vraag voldoen; bulkstukken of snijpalen, dagelijkse of speciale vleeswaren. Vraag ons gewoon!

Onze Kwaliteit

Onze medewerkers zijn vakmensen en zijn getraind om samen deze hoge standaarden te garanderen.

Over Ons

Al meer dan 55 jaar staat de naam Henri van de Bilt voor kwaliteit, vakmanschap en passie voor vleeswaren.